top of page

Plopsa zet Studio 100 terug meer in de kijker

Vanaf 30 maart 2024 haalt Plopsaland De Panne alles uit de kast met een gloednieuw concept: het Studio 100 Festival. Maar wat houdt dat precies in?


Studio 100 Festival © Studio 100
Studio 100 Festival © Studio 100

De voorbije jaren veranderde Plopsa van course. Meer en meer niet-Studio 100-figuren doken op in de Plopsa-pretparken. Ook attracties kregen thema's toegewezen die niets met de wereld van Studio 100 te maken hebben. Plopsa maakt nu een bocht van 360 graden. De pretparkgroep wil meer inzetten op de figuren van Studio 100.


Studio 100 Festival


Vanaf het begin van de paasvakantie zet Plopsa alles op alles met nóg meer shows, events en onvergetelijke ontmoetingen met alle Studio 100-figuren, en dit het volledige jaar door.

Iedere openingsdag maakt één van de bezoekers kans om de magie van het Studio 100 Festival te laten ontwaken. Die persoon mag de hoofdrol spelen tijdens een magische welkomstshow. Vervolgens kunnen gasten zich verwachten aan nóg meer shows, events en onvergetelijke ontmoetingen met alle Studio 100-figuren. Zo geeft Kabouter Plop tijdens de paasvakantie de aftrap tijdens zijn theatershow 'De Knuffelbeer'. En daar stopt het niet. Later op het jaar worden daar ook Sneeuwwitje, de Zomerrevue met Gert en James, de Bumba Show en tal van andere shows aan toegevoegd. De dag wordt verder afgetopt met het 'Studio 100 Festival On Wheels', waarbij 15 Studio 100-figuren tot leven komen en de magie vanop gethematiseerde paradefietsen tot bij de bezoeker brengen. De dag wordt beëindigd met de traditionele uitzwaai, waarbij iedereen op magische wijze uitgezwaaid wordt door de verschillende Studio 100-figuren.

Tom Valcke, Director Operations & Parkmanagement Plopsaland De Panne: "Het wordt een onvergetelijk jaar waarbij we de shows en ontmoetingen met de Studio 100-figuren naar een nóg hoger niveau gaan tillen. Dit past ook volledig in onze filosofie waarbij we naast attractiefun ook volop willen inzetten op de beleving van ons park."


De ingang van het park © Studio 100
De ingang van het park © Studio 100

Grote opening


Op 23 maart 2024 opent Plopsaland De Panne het seizoen alvast met een knal. Op deze dag zullen Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts in het bijzijn van heel wat bezoekers het startschot geven van het 'Studio 100 Festival'. Omstreeks 10 uur zullen bezoekers op het Dorpsplein een exclusieve preview te zien krijgen van bovenstaand programma en zullen zij als eerste deel uitmaken van dit verhaal. Plopsa-fans die deze Grand Opening wensen bij te wonen, krijgen alvast de kans om hun plekje te reserveren. Tickets voor deze Grand Opening kunnen aangekocht worden via de website van Plopsaland De Panne.


TICKETS & INFO: Plopsa.com

BRON: Plopsa

Comments


bottom of page