top of page

Plopsa pakt uit met zomerrevue

Deze zomer staan James Gooke en Gert Verhulst in hun eigen zomerrevue in De Panne. Aan hun zeide staan de ravissante Ruth Beeckmans, Karen Damen en een indrukwekkend ensemble.


Gert & James Zomerrevue © Studio 100
Gert & James Zomerrevue © Studio 100

De zomervakantie van 2024 wordt een intense periode voor Plopsaland De Panne. Niet alleen kunnen bezoekers genieten van het Studio 100 Festival, de Samson & Marie Zomershow, een Maya show, een Bumba show en van de musical Sneeuwwitje, maar ook van een spectaculaire zomerrevue.


Revues zijn aan een opmars bezig. Denk maar aan de jaarlijkse Winterrevue van Backstage Productions of de revues van Het Witte Paard. Plopsaland wil meevaren op dat succes en introduceert in haar eigen Proximus Theater een eigen gecreëerde zomerrevue.


Gert Verhulst en James Cooke zijn de hoofdnamen op de affiche, met aan hun zeide de ravissante Ruth Beeckmans, Karen Damen en een indrukwekkend ensemble. De cast wordt begeleid door het Studio 100-huisorkest: de XL-Band. De cast is grotendeels dezelfde als die van de sprookjesmusical Sneeuwwitje, die op dezelfde speeldagen als de revue speelt. Zo moet enkel het decor veranderd worden.


Gert Verhulst: "Het is geen geheim dat ik een groot liefhebber van het genre ben. Het Plopsa Theater in De Panne past perfect bij de glamoureuze sfeer die we willen uitstralen met de revue. De bezoekers zouden het zelfs kunnen combineren met een nachtje in het Plopsa Hotel om de ervaring compleet te maken.”
James Cooke: “Het wordt een show voor iedereen, met livemuziek van onze XL-band en een fantastisch ensemble. Het wordt zeker de moeite waard!”

Proximus Theater © Plopsa
Proximus Theater © Plopsa

De Gert & James ZomerRevue is vanaf 21 juli tot en met 11 augustus exclusief te zien in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Tickets kunnen gekocht worden in combinatie met een verblijf in het Plopsa Hotel.


TICKETS & INFO: zomerrevue.live

BRON: Plopsa, Studio 100

Comments


bottom of page