top of page

Ook nieuwe K3-show krijgt eigen live album

Dankzij het succes van het live album van de 'K3 Dromen Show' vorig jaar, kiest Studio 100 er ook dit jaar voor een live album uit te brengen van de nieuwe K3- show 'Kom Erbij!'.


Marthe, Julia, Hanne © Studio 100
Marthe, Julia, Hanne © Studio 100

In 2021 nam Klaasje afscheid van K3. De 'K3 Dromen Show' - die initieel gepland was voor 2020, maar door de coronacrisis werd uitgesteld naar 2021 - werd als het ware haar afscheidstournee. Omdat de theatertour niet werd gecapteerd om later op dvd uit te brengen of te streamen, werd beslist in de plaats een live album te releasen met de liedjes van de show.

Omdat de fans zo enthousiast waren over dit initiatief, heeft Studio 100 beslist ook van de show dit jaar een live album uit te brengen. Binnenkort kan je dus meezingen met 'Frans Liedje', 'Trouwen' of 'Hart Verloren' waar je ook bent. Dit is de volledige tracklist:Het live album is vanaf 20 mei overal te streamen. Presave het album nu al! Er wordt ook een fysiek exemplaar uitgebracht met als bonus de dvd van de show. Op zondag 6 februari werd de show namelijk opgenomen in het Trixxo Theater in Hasselt. Oef!


BRON: Studio 100

תגובות


bottom of page