top of page

Gouden plaat voor K3-album 'Waterval'

Hanne, Marthe en Julia hebben een gouden plaat ontvangen voor hun album Waterval. Het is hun eerste gouden plaat in deze nieuwe formatie.


Marthe, Julia en Hanne © Studio 100
Marthe, Julia en Hanne © Studio 100

Het debuutalbum van Hanne, Marthe en Julia 'Waterval' is meer dan 40.000 verkocht. Dat is goed voor een gouden plaat. K3 heeft sinds de opstart in 1998 geen enkel studioalbum uitgebracht dat nog geen gouden of platina plaat heeft behaald.


De megahit 'Waterval' is in totaal al meer dan 7 miljoen keer digitaal gestreamd. Ook het album scheert hoge toppen met 12 miljoen streams. De videoclip van 'Waterval' scoort ook met meer dan 5 miljoen views.


Hanne: "Vanaf het eerste moment dat we het liedje Waterval hoorden, hadden we het gevoel dat dit echt kon aanslaan bij onze fans. Het is echt een typisch K3-liedje waar je heel blij en vrolijk van wordt."
Marthe: "Dat het al zo snel door veel mensen is beluisterd en clip is bekeken, maakt ons heel trots."
Julia: "Met Marthe en Hanne hoop ik nog heel veel van deze liedjes te mogen maken."

Kom erbij!


Intussen zijn Julia, Hanne en Marthe druk aan het repeteren voor hun eerste theatertour samen. De première van de 'K3 Kom Erbij! Show' start op 4 maart in Hasselt. Daarna toeren ze doorheen Vlaanderen en Nederland.BRON: Studio 100

Commentaires


bottom of page