top of page

Nederlandse Julia maakt van K2 weer K3 in spannende tv-zoektocht

De Nederlandse Julia Boschman volgt Klaasje Meijer op bij de populaire meidengroep K3. De nieuwe K3-zangeres werd gekozen tijdens een liveshow op VTM, waarin zowel de tv-kijkers als een vakjury konden stemmen. Uit de laatste twee overgebleven kandidaten kozen Marthe en Hanne uiteindelijk Julia.


Hanne, Julia en Marthe © VTM
Hanne, Julia en Marthe © VTM

Niet topfavoriet Amy Courtens, maar wel de 19-jarige Julia Boschman uit het Nederlandse Bergen op Zoom is de nieuwe blonde van K3. Zij volgt Klaasje Meijer op die begin dit jaar haar afscheid bij K3 aankondigde. Julia haar parcours liep niet altijd van een leien dakje. Haar auditie van 'Parels' werd niet goed onthaald, terwijl ze bij 'Loko Le' bijvoorbeeld wel de harten van de jury en het publiek wist te veroveren.


Al van bij de start van de uitzending waren de zenuwen hoog gespannen in de studio. De vier finalisten gaven het beste van zichzelf. Toch moesten we ronde na ronde afscheid nemen van een kandidaat tot uiteindelijk enkel nog Amy en Julia overbleven. Na een bijzonder spannende en intense tweestrijd kozen Hanne en Marthe uiteindelijk voor Julia om van K2 terug K3 te maken.Niet alleen voor Julia werd het een speciaal moment, ook voor Marthe. Zij maakte de hele show mee van thuis uit nadat ze eerder deze week positief was getest op het coronavirus. Dat hield haar echter niet tegen om volop mee te zingen en te dansen want via een levensgroot scherm en een permanente verbinding met de studio maakte zij alles virtueel vanop de eerste rij mee.


De finale van 'K2 Zoekt K3' is te herbekijken op VTMGo.be.


Drukke planning


Het gaat hard voor Julia, want maandag start ze al met het inzingen van het nieuwe K3-album. 'Waterval' verschijnt midden december. Daarnaast staan er nog verschillende fotoshoots, repetities en interviews op haar overvolle programma. In het weekend van 3 tot en met 5 december staat ze maar liefst zeven keer in een uitverkocht Sportpaleis voor de Rewind Parties en De Grote Sinterklaasshows. Begin januari vinden er tv-opnames plaats voor 'The Voice Kids', waar K3 opnieuw in een stoel mag zetelen, en 'Marble Mania', een nieuwe knikkerwedstrijd op VTM. Daarna beginnen de repetities voor de nieuwe K3-show 'Kom Erbij!' en openen de deuren van de 'K3 Bootcamp - Immersive Experience' in Antwerpen.


Waterval


De debuutsingle van Hanne, Marthe en Julia heet 'Waterval' en is vanaf nu overal te streamen.

BRON: VTM, HLN, VRT NWS, Studio 100

Comments


bottom of page