top of page

Fans willen K3-show voor volwassenen

Komt er een show van K3 voor volwassenen? Als het van fans afhangt wel. Met een Instagram-post proberen ze Studio 100 te overtuigen. Dat is vooralsnog niet gelukt.


Marthe, Hanne, Julia © Geert Brams
Marthe, Hanne, Julia © Geert Brams

Drie maanden na de finale van 'K2 Zoekt K3' was het dan eindelijk zover: de première van de eerste K3-show met Hanne, Marthe en Julia. In de 'Kom Erbij!'-tour stellen de K3'tjes hun nieuwe album 'Waterval' voor, maar trakteren ze het publiek ook op enkele oudere nummers, zoals 'Hart Verloren', 'Trouwen' en 'Frans Liedje', songs die vooral bij de iets oudere fans heel wat nostalgie oproepen.


Instagram-post


K3 Highlights, één van de grootste K3-fanaccounts, kwam met een idee af. Omdat de show helemaal niet kinderachtig is en vol zit met oude hits willen de fans een avondshow voor volwassenen. In een Instagram-post roepen ze op om de post zo veel mogelijk te liken en te sharen om zo Studio 100 te overtuigen. Intussen loopt de teller verder op richting de 10.000 likes.


"Nee"


Studio 100 laat aan Het Laatste Nieuws weten niet in te gaan op deze vraag.


Studio 100-woordvoerder Ann Janssens: “De planning voor de volgende maanden zit al volledig vol en laat ons helaas niet toe om extra shows te organiseren. Maar we nemen deze vraag zeker mee naar de toekomst. We vinden het heel fijn dat deze fans zo enthousiast zijn. We zien trouwens dat er al heel wat 16+ fans naar de huidige shows komen, dus ze zijn zeker nu al welkom.”

Ook Studio 100-baas Gert Verhulst is nog niet overtuigd.BRON: HLN, MNM, K3 Highlights

Comments


bottom of page