top of page

Nieuwe data Rewind Party bekend

Er is eindelijk nieuws voor wie tickets had voor de geannuleerde Studio 100 Rewind Parties en De Grote Sinterklaasshows eind vorig jaar.


Rewind Party © Studio 100
Spring in 2017 © Studio 100

Eindelijk kunnen fans beginnen aftellen naar een datum waarop ze hun benen kunnen losschudden op de Rewind Party van Studio 100. De reeks concerten werden vorig jaar op het laatste moment afgelast. Het Overlegcomité besliste toen enkele uren voor de aftrap dat evenementen met meer dan 200 personen niet meer mochten doorgaan.


De concerten worden uitgesteld naar 1, 2 en 3 december 2022. De line-up blijft dezelfde met optredens van Spring, K3, Gert Verhulst, Baba Yega en Kabouter Plop. DJ's Ilsen & Verhulst en Omdat Het Kan Soundsystem sluiten de avond knallend af. Meneer de Burgemeester van Samson & Gert babbelt de show aan elkaar.


De Grote Sinterklaasshow 2018 © Tell Me More Media
De Grote Sinterklaasshow 2018 © Tell Me More Media

De uitgestelde sinterklaasshows worden verplaatst naar 3 en 4 december 2022.


Tickethouders hoeven geen verdere actie te ondernemen. Ze ontvangen enkele weken voor het evenement nieuwe tickets met de nieuwe datum. Enkel als je verhinderd bent op de nieuwe datum, kan je binnen de 30 dagen om een terugbetaling verzoeken.


TICKETS & INFO: studio100.com

BRON: Tele Ticket Service, Studio 100

Comments


bottom of page