top of page

#LikeMe Coaster officieel ingehuldigd

De cast van #LikeMe en de drie nieuwe Ketnet-wrappers kregen onder leiding van Sarah Mouhamou de eer om de vernieuwde Ketnet-zone in Plopsaland De Panne officieel te openen.


Handjes in de lucht © Plopsa
Handjes in de lucht © Plopsa

In de vernieuwde Ketnet-zone bevinden zich twee attracties: voor de allerkleinsten is er Tik Tak, een waterattractie waarbij bezoekers een boottochtje maken doorheen de wereld van Tik Tak. In de #LikeMe Coaster kunnen fans een spannende achtbaanrit meemaken. Het betreft een investering van 2,5 miljoen euro.


Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof: "Het idee om #LikeMe te vereeuwigen met een eigen attractie in het park is een logisch gevolg van de enorme populariteit van de serie binnen onze doelgroep. Met #LikeMe mikken we op een iets ouder publiek, terwijl we met Tik Tak eerder de allerkleinsten aanspreken. Op die manier is er in de nieuwe Ketnet-zone voor elk wat wils. We zijn dan ook enorm tevreden dat we dit samen met Ketnet en Fabric Magic kunnen verwezenlijken."

Ketnet-netmanager Annemie Gulickx: "We zijn zeer blij met de nieuwe Ketnet-zone in Plopsaland De Panne. Op die manier kunnen de Juniors en de Ketnetters hun favoriete programma’s beleven tijdens een spannende rit in de #LikeMe Coaster of tijdens een tochtje in de Tik Tak-bootjes."

Fabric Magic-CEO Thomas Van Goethem: "Met het grote succes van ons derde seizoen blijkt dat #LikeMe na al die jaren nog steeds een speciaal plekje heeft in de harten van ons publiek. We zijn dan ook verheugd om onze fans te verwelkomen op onze eigen #LikeMe Coaster!"


Nog tot en met zondag 29 mei is er een heus Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne. De cast van #Likeme treedt er dagelijks op. Daarnaast kan je op de foto met Samson & Marie, de cast van Hoodie en de drie nieuwe Ketnet-wrappers.


BRON: Plopsa

TICKETS & INFO: plopsa.com

bottom of page