top of page

Hanne van K3 bevallen van zoontje

Fantastisch nieuws! Hanne Verbruggen is maandag 14 november bevallen van haar eerste kindje: Julien. Ze stellen het allebei goed.Hanne en haar man Jorn zijn ouders geworden van een jongetje genaamd Julien. De mama en de baby stellen het goed. Hanne was normaal gezien uitgerekend voor december, dus ze is vroeger bevallen dan gepland. 'K2 Zoekt K3'-kandidate Diede blijft Hanne vervangen in de komende 'Kom Erbij!'-shows.


Hanne: “Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”.

K3-collega's Marthe en Julia zijn supertrots op haar.


Marthe: “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby.”

Julia: “Ik kijk er ook zo naar uit om de baby te zien, want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben. We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!”

Studio 100 Updates wenst Julien en de kersverse ouders veel warmte en geluk toe.


BRON: HLN, Studio 100

Comments


bottom of page