top of page

K3 neemt deel aan 'Liefde Voor Muziek'

Stef Bos, DAAN, K3, Metejoor, Günther Neefs, Portland en Jaap Reesema. Dat zijn de zeven namen voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. Ze trekken samen op muzikale reis voor de ultieme ‘clash der genres’.


K3 © VTM
K3 © VTM

Tien straffe stemmen trekken binnenkort naar de Spaanse zon om er sprankelende covers van elkaars nummers te maken voor het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Deze ‘clash der genres’, gaande van rock tot electro en meezingers voor jong en oud, levert ongetwijfeld meeslepende, unieke en verrassende covers op. Wat doet DAAN met de catchy meezingers van Metejoor? Hoe klinkt het pakkende nummer ‘Papa’ van Stef Bos in een nieuw jasje? En wie durft de monsterhit ‘Waterval’ van K3 onder handen nemen? Eén ding is zeker: alle muzikale grenzen worden dit seizoen doorbroken.


Marthe: "Dankzij K3 heb ik al heel wat fijne dingen kunnen doen, maar ik geef toe dat meedoen aan 'Liefde voor Muziek' absoluut nog op mijn bucketlist stond. Weer een mooi vinkje dat ik op die lijst kan plaatsen.'

Voor Hanne, die al zeven maanden zwanger is, is dit avontuur extra speciaal.

Hanne: "Al die lieve collega’s, zoveel liefde voor muziek: dat werkt zo inspirerend en aanstekelijk!"

Julia: "Liefde voor Muziek vind ik echt een fantastisch avontuur! En dat ik met zo’n geweldige artiesten mag samenwerken, vind ik heel vet!"

De artiesten © VTM
De artiesten © VTM

In het verleden namen ex-K3'tjes Karen Damen en Josje Huisman al deel met aan programma.


Opvallend: K3 en Metejoor stappen samen in dit avontuur. De voorbije maanden gingen er heel wat geruchten de ronde dat K3'tje Julia de lakens zou gedeeld hebben met de zanger Metejoor, terwijl ze allebei al in een vaste relatie zitten. In het tijdschrift Dag Allemaal zei ze daarover dit:


Julia: "Tja, op het moment dat ik deel van K3 werd, wist ik dat de kans bestond dat er ooit iets vervelends zou gebeuren. Dat hou je in je achterhoofd. Zolang ik maar weet wat de waarheid is en de mensen die dicht bij me staan dat ook weten, dan is het prima. Oké, er wordt over gebabbeld, maar het is ook weer snel overgewaaid. Ik heb daar niet zo veel last van gehad. Ik kan wel wat hebben, zoiets maakt je alleen maar sterker. En eigenlijk heb ik lak aan die roddels. Dat komt ook door de mensen rondom mij die mij steunen."

Daarmee ontkent ze het niet helemaal.


'Vleugels'


Ondertussen heeft K3 een nieuwe videoclip gelost: 'Vleugels'. Het is de titelsong van het nieuwe K3-album, dat op 18 november uitkomt. Het nummer is toegevoegd aan de setlist van de 'Kom Erbij!'-show, die momenteel doorheen de Nederlandse theaters toert.Zorgen om Hanne


De K3-trein raast dus maar door, ook al is Hanne zeven maanden zwanger. Ze gaf recent nog verstek voor interviews om op adem te komen tussen de drukke weekends door. Sinds het ontstaan van K3 in 1998 is dat de eerste keer dat dit gebeurt.


De komende maanden worden dus bijzonder zwaar voor haar. Naast 'Liefde Voor Muziek' staan er nog heel wat andere dingen op de agenda: de voorstelling van het nieuwe K3-album, de optredens in het Sportpaleis tijdens de Sinterklaasshows en de Rewind Parties en de voorstellingen van de 'Kom Erbij'-tour die tot en met 27 december spelen in Nederland. Dat vormt een probleem, want Hanne is voor eind december uitgerekend om te bevallen. Studio 100 bevestigt dat de shows hoe dan ook doorgaan. Dat Hanne vervangen wordt, valt dus niet uit te sluiten. Wat zal het publiek daarvan vinden?


BRON: VTM, HLN, Dag Allemaal, Studio 100

Comments


bottom of page