top of page

Hanne van K3 zwanger van eerste kindje

Fantastisch nieuws! Hanne Verbruggen (28) is zwanger. De roodharige K3-zangeres verwacht samen met haar partner Jorn Sarens in december haar eerste kindje.


Hanne Verbruggen in K3 Roller Disco © Studio 100
Hanne Verbruggen in K3 Roller Disco © Studio 100

Hanne en Jorn zijn al sinds 2011 een stel. Tijdens een vakantie in Portugal in 2018 vroeg Jorn zijn grote liefde ten huwelijk. Eind 2020 trouwden ze in het geheim met een beperkt aantal genodigden. Hanne kondigde haar zwangerschap zelf aan via Instagram.


Hanne: "Het is nog niet helemaal doorgedrongen, maar het besef groeit samen met mijn buikje! Jorn en ik kijken alvast enorm hard uit naar de komst van ons kindje en in afwachting, genieten we nog even van de pamperloze dagen, de rustige nachten en van elkaar."

Herwerkte planning


De komende maanden worden nog bijzonder druk voor Hanne, Marthe en Julia. De K3-zangeressen lanceerden zopas hun nieuwe zomersingle 'Mango Mango' en staan voor een zomer vol optredens.


In het najaar hervatten ze hun 'Kom Erbij!'-tour in Nederland. Eén probleem: de laatste voorstelling daarvan is gepland op 27 december, maar Hanne verwacht in diezelfde maand te bevallen. Het is nog niet duidelijk of de shows in november en december vervroegd of uitgesteld worden. Of Hanne aanwezig zal zijn tijdens de Rewind Parties en de Sinterklaasshows in het Sportpaleis is ook nog niet bekend. Het K3-team bekijkt samen met Hanne of er praktische aanpassingen nodig zullen zijn.


Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: "Toen Hanne mij vertelde dat ze een kindje verwacht, overviel me een gevoel van geluk en trots. Samen met alle collega’s zijn we blij dat onze hechte Studio 100-famillie opnieuw een beetje groter gaat worden. We wensen Hanne en Jorn alvast een dikke proficiat!"

Marthe boos


Enkele weken geleden trouwde Marthe De Pillecyn (25), de zwartharige K3-zangeres, in alle stilte met Baba Yega-choreograaf Sinerjey. Ze kozen voor een bescheiden feest in het Waalse Bertrix, waarop een vijftigtal gasten uitgenodigd waren. Om te vermijden dat er details uitlekten over de plechtigheid, moesten alle gasten hun smartphones afgeven, om te vermijden dat het nieuws zou uitlekken. Al een dag later stond het nieuws over de bruiloft in de pers. Marthe vertelde in 'De Cooke & Verhulst Show' dat ze niet te spreken is over het feit dat iemand toch de pers ingelicht heeft.


BRON: Studio 100, Instagram

Comments


bottom of page