top of page

'Vleugels': dit is het nieuwe K3-thema

K3 heeft iets met vleugels. Hanne, Marthe en Klaasje zongen in 2018 al van 'Liefde Geeft Je Vleugels'. In 2019 startte het 'K3 Dromen'-tijdperk met als logo een hartje met - jawel - vleugels. Nu is het niet anders: het nieuwe album en de bijhorende show heten 'Vleugels'.


Branding 'K3 Vleugels' © Studio 100
Branding 'K3 Vleugels' © Studio 100

Nieuw album


Op 18 november 2022 verschijnt het nieuwe K3-album met de titel 'Vleugels'. Op het album staan twaalf nieuwe nummers, waaronder 'Mango Mango', 'Nooit Meer Oorlog' en de titelsong 'Vleugels'. Ook dit jaar verschijnt er een lp-versie van de plaat.

Nieuwe show


Nog tot en met eind december toeren Hanne, Marthe en Julia met hun 'Kom Erbij!'-tour doorheen Nederland. Dat is een probleem, want Hanne haar bevalling is uitgerekend voor december. Hoe zij dit zal kunnen combineren met de tournée blijft een raadsel. Studio 100 beweert stellig dat alle shows doorgaan, wat er ook gebeurt.


Nog geen twee maanden later start de nieuwe show: 'Vleugels'. Nog niet alle voorstellingen staan in verkoop. Wat we wel al weten is dat de tournée tegelijk doorheen Vlaanderen en Nederland zal lopen. In het najaar van 2023 staat er een nieuw project op de planning.

BRON: Studio 100

Comments


bottom of page