top of page

Nieuwe K3 brengt groot liveconcert

Hanne, Marthe en Julia palmen op vrijdag 22 juli om 14 uur de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke helemaal in voor hun grootste optreden tot nu toe. Begeleid door een uitgebreide band brengen de meisjes van K3 hun grootste liveshow van deze zomer.


K3: Live in Concert © Studio 100
K3: Live in Concert © Studio 100

Tijdens het VTM-programma ‘K2 zoekt K3’ eind vorig jaar werd Julia als nieuw K3’tje warm onthaald en in het hart van Hanne en Marthe en bij uitbreiding heel Vlaanderen gesloten. Samen hebben ze intussen een uitverkochte tournee langs de belangrijkste theaters in Vlaanderen afgewerkt.


K3-shows staan garant voor een feest van begin tot einde. Maar Julia, Hanne en Marthe overtreffen zichzelf op vrijdag 22 juli met een volwaardig feestconcert met uitgebreide liveband van maar liefst 70 minuten. Het wordt hun grootste liveshow deze zomer en meteen een unieke kans om kinderen te laten kennismaken met een eerste groot concert in een gemoedelijke festivalsfeer. Een perfecte beloning na een druk schooljaar!


Zon, zee, strand en K3: het is een feestelijke formule voor een uitstap met de hele familie tijdens het (voor velen verlengde) weekend van de Belgische nationale feestdag. ‘K3: Live in Concert’ vindt plaats op vrijdag 22 juli om 14 uur in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend. Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.


BRON: Antwerps Sportpaleis nv TICKETS & INFO: popuparena.be


Comments


bottom of page