top of page

Feestelijke tweede Samson & Marie Kerstshow

Op zaterdag 23 december ging de nieuwe Samson & Marie Kerstshow in première, voor het eerst zonder Alberto en Van Leemhuyzen.


"De Wereld Is Mooi" © Studio 100
"De Wereld Is Mooi" © Studio 100

Geen kerstvakantie zonder de Samson-kerstshows. Het is dit jaar nog maar de tweede keer dat Marie naast Samson staat in de jaarlijkse kerstshow, maar het lijkt alsof ze nooit iets anders gedaan heeft.


Samson & Marie © Studio 100
Samson & Marie © Studio 100

Een liveband is er net als vorig jaar niet en het koor playbackt lustig voort, maar toch zijn er hier en daar wat wijzigingen doorgevoerd.


Kapper Alberto en gemeentelijk secretaris Van Leemhuyzen zijn opgevolgd door Bakkerin Florentine en Brandweerman Bill. De nog even kwieke burgemeester Modest van weleer is wel nog van de partij. Deze switch draagt bij tot de nodige verjonging.


Marie Verhulst, die zelf opgegroeid is met Samson, kent elke choreografie en danst tijdens de liedjes lekker mee met het koor van SPOTZ-ON en het ballet van Studio Dansemble. Dit jaar is er wel een (korte) ouverture.


Viktor Verhulst schreef voor deze show een gloednieuw scenario over een mysterieus ruimte-wezentje. En nee, het gaat niet om Wiwi uit de Samson & Gert Kerstshow uit 2004.


Samson & Marie Kerstshow © Studio 100
Samson & Marie Kerstshow © Studio 100

SetlistSamson & Marie Kerstshow © Studio 100
Samson & Marie Kerstshow © Studio 100

Tickets & info


De Samson & Marie Kerstshow speelt nog tot en met 7 januari in De Panne, Antwerpen en Roosendaal. Bij het boeken van tickets kan je met korting naar Plopsaland De Panne of Plopsa Station Antwerp.


TICKETS & INFO: studio100.com

BRON: Studio 100

Comments


bottom of page