top of page

Nieuw album voor Samson & Marie

De nieuwe full-cd van Samson & Marie is uit, de derde inmiddels. Heel wat nummers zullen gezongen worden in de nieuwe Samson & Marie Kerstshow, die deze kerstvakantie wordt opgevoerd.


Op de set van 'Bibberlip' © Studio 100
Op de set van 'Bibberlip' © Studio 100

Vanaf vandaag, 10 november, kan je luisteren naar de nieuwste Samson & Marie-cd. Ze houden net als bij Samson & Gert de traditie in ere van de genummerde albums. 'Samson & Marie 3' heeft geen groene, maar wel een rode kleur. Ze volgen dus ook niet de kleuren van de dvd's.

Samson & Marie 3 © Studio 100
Samson & Marie 3 © Studio 100

Tracklist

  1. Klaar Voor De Start

  2. Olé Pistolé

  3. Bibberlip

  4. De Antillen

  5. Lieve Samson

  6. S.O.S.

  7. Klap Maar In Je Handen

  8. Wij Gaan Naar Spanje

  9. Samson Is Bang

  10. Het Is Winter

Geen twaalf nummers deze keer. Bij de vorige twee albums was dat wel het geval. Volgend jaar is er uiteraard weer een zomer- en een wintersingle, dus misschien hadden ze gewoon een jaartje kunnen wachten. Dan hadden ze wel twaalf liedjes op het album. Als bonus bij de cd zit de dvd van de eerste Samson & Marie Kerstshow 'Het Theaterspookje'.Marie Verhulst: "Ik ben reuzeblij met de mix van nummers op dit album. Samson en ik hebben enkele van onze favoriete klassiekers uit de oude doos in een nieuw jasje mogen steken. "Olé pistole", dat is één van zijn lievelingsliedjes! Onze nieuwe nummers doen me dan weer dromen van Spanje, of vieren mijn lievelingsseizoen: de winter! Ideaal om al in de sfeer te komen voor Kerstmis.

Kerstlied


Het winterseizoen komt eraan en daar hoort een nieuwe wintersingle van Samson & Marie bij. 'Bibberlip' heet ie deze keer.Kerstshow


De Kerstshow is een langlopende traditie die Samson & Marie voortzetten sinds Gert de fakkel aan Marie heeft overgedragen. De tweede Kerstshow van het duo gaat dit jaar van start in het Proximus Theater in De Panne op 23 december. Nadien verhuizen ze naar de Elisabethzaal in Antwerpen en De Kring in Roosendaal.


Walter De Donder (De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) speelden al mee in de Zomershow, afgelopen zomervakantie in Plopsaland De Panne, maar doen ook mee in de nieuwe Kerstshow. Martine de Jager (Bakkerin Florentine) vervoegt de groep.


Samson & Marie Zomershow © Studio 100
Samson & Marie Zomershow © Studio 100

TICKETS & INFO: studio100.com

BRON: Studio 100

Yorumlar


bottom of page