top of page

BOIC en Studio 100 samen richting Olympische Spelen

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn in zicht. Het BOIC en Studio 100 slaan de handen in elkaar om Team Belgium-atleten extra onder de aandacht te brengen, dankzij kwaliteitsvolle licentieproducten.


Studio 100 © Studio 100
Studio 100 © Studio 100

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) schakelt de expertise en knowhow in van Studio 100 rond merchandising en licenties, zodat Team Belgium tot leven komt in alle Belgische families. Elke fan kan zo zijn favoriete atleten in huis halen. Via een licentie kunnen partners zich linken aan Team Belgium en meesurfen op de populariteit van het grootste sportevent van de wereld, dat binnenkort plaatsvindt in onze achtertuin.


Cédric Van Branteghem, CEO BOIC: "Met Parijs als gaststad voor de volgende Olympische Zomerspelen in 2024 komen de Spelen zeer dicht bij ons. Met deze samenwerking met Studio 100 kunnen we de Spelen en onze Team Belgium-atleten nog dichter bij de fans brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit partnership een succes wordt en dat we onze Team Belgium-ambassadeurs binnenkort op heel wat verschillende kwaliteitsvolle producten zullen kunnen terugvinden."

Jean-Michel Saive, voorzitter BOIC: "Onze Olympische atleten zijn onze ambassadeurs. Hun prestaties inspireren generaties en doen jong en oud dromen. Dat deze samenwerking ons kan toelaten om onze atleten nog meer zichtbaarheid te geven, is uitermate positief. Ik kijk alvast uit naar het resultaat van deze samenwerking.”

Hans Bourlon, CEO Studio 100 Group: “Gert Verhulst en ik zijn onze carrière samen begonnen met ‘Speel op sport’. Dat was eind jaren ’80 een samenwerking van de toenmalige BRTN en BOIC. De Olympische Spelen volg ik met veel interesse, ik ben zelfs ooit gaan kijken in China in 2008. Onze Olympische helden zijn onze nationale trots, we hebben het geluk gezegend te zijn met veel topatleten. Ik vind het dan ook fantastisch dat Studio 100 gaat samenwerken met BOIC en zich engageert om de zichtbaarheid van de atleten, hun sporten en hun fanclub nog te vergroten.”

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: “Studio 100 gaat licenties aanbieden aan klanten en partners, die zich zo kunnen linken aan Team Belgium en meesurfen op de populariteit van het grootste sportevent van de wereld, dat binnenkort plaatsvindt in onze achtertuin. Elke fan kan zo zijn favoriete atleten in huis halen. Voor ons dit een logische stap, aangezien we gewend zijn om met superhelden te werken.”

Loena Hendrickx, die onlangs een Gouden K won voor 'Surprise van het jaar' is opgegroeid met Studio 100.


Loena Hendrickx: "Het liedje 'Spring' van Spring inspireerde me altijd om te gaan voor wat ik wou en dat niemand me daarbij ooit kon stoppen. Ik spring het leven in want het leven moet van mij zijn!"

BRON: Studio 100, Team Belgium

Comments


bottom of page