top of page

Tickets 'James De Musical' meteen de deur uit

Het is nog even wachten op het nieuwe seizoen van 'James De Musical', maar intussen is wel bekend welke gasten binnenkort worden getrakteerd op een musical waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Daarnaast komt er een tweede editie van 'James De Musical: Live On Stage'.


James Cooke © Play Media
James Cooke © Play Media

Dit voorjaar werd tijdens de uitverkochte liveshows in de Antwerpse Lotto Arena al bekend gemaakt dat Metejoor zich mag verwachten aan een musical waarin hij centraal zal staan. Maar ook de vijf andere gasten die in het nieuwe seizoen hun opwachting zullen maken bij 'James De Musical' zijn stuk voor stuk kleppers van formaat.


Niemand minder dan Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke, Regi én enkele castleden van F.C. De Kampioenen vullen de indrukwekkende gastenlijst aan. Zij kunnen binnenkort genieten van een onvergetelijke musical over hun leven. En zoals het hoort bij een echte musical mogen ze zich verwachten aan veel show, bruisende choreografieën, aanstekelijke muziek en heel wat verrassende, grappige en vaak ook emotionele momenten.


James Cooke: "Na twee succesvolle seizoenen van 'James De Musical', een Gouden Roos van Montreux én de uitverkochte shows in de Lotto Arena ligt de lat voor het derde seizoen erg hoog. Ik ben dan ook heel blij met deze straffe gastenlijst. ​ Alle ingrediënten zijn aanwezig om zowel onze gasten als de kijker opnieuw te kunnen trakteren op heel wat unieke TV-momenten. Ik kijk er alvast heel hard naar uit."

Het derde seizoen is vanaf december te zien op Play4.


Uitverkocht


Deze zomer gaan de opnames van 'James De Musical' opnieuw door in Gent. Op dinsdag 20 juni om 14 uur startte de ticketverkoop. Al na twintig minuten waren alle kaartjes de deur uit. Bij opnames van andere tv-programma's is het soms een helse klus om de tv-studio vol te krijgen.


Live on stage


Na het succes van 'James De Musical: Live On Stage' eerder dit jaar komt er op vrijdag 19 april 2024 een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. ​De tweede editie wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid. Dan spelen enkele gasten die in de voorbije drie seizoen te gast waren mee in hun eigen musical. Welke dat precies zijn, wordt later bekendgemaakt.


James De Musical: Live on Stage © Play Media
James De Musical: Live on Stage © Play Media

Tickets voor deze tweede editie van 'James De Musical: Live On Stage' zijn vanaf vrijdag 23 juni 2023 om 10 uur te koop via goplay.be/tickets.


BRON: Play Media

Commenti


bottom of page