top of page

'James De Musical’ wint Gouden Roos

Het Ded's It-programma 'James De Musical' heeft de prestigieuze Gouden Roos van Montreux gewonnen. Vanaf 8 december wordt het tweede seizoen uitgezonden op Play4.


James De Musical © Play4
James De Musical © Play4
Programmabedenker James Cooke: "Aan de vooravond van een nieuw seizoen 'James De Musical' deze indrukwekkende internationale prijs - een Gouden Roos - winnen is onwaarschijnlijk fantastisch. Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet verwacht. Het bewijst eens te meer hoeveel talent we in huis hebben in Vlaanderen. Dus deze roos gaat niet alleen naar ons hele team maar ook vast en zeker naar de hele sector die we hiermee internationaal op de kaart zetten. Het voelt een beetje als de wereld veroveren."

Programmadirecteur Annick Bongers: "Onbeschrijfelijk trots ben ik. In de eerste plaats op James die in zijn dromen gelooft en bijzonder hard werkt om ze waar te maken. Zonder inspiratie en visie, geen televisie. Maar ook op het productiehuis Ded's It en de zender Play4 om van dat alles ook een realiteit te maken. En kijk nu! Op twee jaar tijd staan we met een voorheen onbestaand format aan de top van de wereld. Dat klinkt toch écht als muziek in de oren!"

James Cooke © Play4
James Cooke © Play4

Nieuw seizoen


'James De Musical' brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud maar vooral met én voor onze eigen Vlaamse sterren: Erik Van Looy, De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Dina Tersago, Karen Damen, Luc Appermont en Astrid Coppens.


Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.


Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden.


'James De Musical', vanaf 8 december elke donderdag op Play4 en GoPlay.


BRON: Play4

Commenti


bottom of page