top of page

Sintshow ook dit jaar te volgen bij Proximus Pickx

Nu 6 december met rasse schreden nadert, tellen kinderen overal in ons land weer af naar de langverwachte komst van Sinterklaas. Na twee afgelaste edities zal de Sint dit weekend samen met zijn roetpieten eindelijk een tot de nok gevuld Sportpaleis op stelten zetten. Proximus Pickx en Studio 100 slaan opnieuw de handen in elkaar en laten vanaf 4 december alle brave kinderen meegenieten van De Grote Sinterklaasshow, die dit weekend in het Sportpaleis doorgaat.


Sinterklaas © Studio 100
Sinterklaas © Studio 100

Vele kinderen en hun ouders herinneren zich wellicht de editie van vorig jaar alsof het gisteren was. Nadat het coronavirus ook in 2020 al roet in het eten had gegooid, kregen de Sint en zijn vrienden in laatste instantie te horen dat er voor hun geplande show in het Antwerpse Sportpaleis geen publiek kon worden toegelaten. Proximus en Studio 100 zorgden voor een oplossing, door ervoor te zorgen dat alle kinderen hun helden aan het werk konden zien vanuit hun eigen woonkamer.


Voor de editie van dit jaar ziet de situatie er gelukkig een pak rooskleuriger uit, waardoor duizenden kinderen en hun ouders er live bij kunnen zijn. De Sint heeft alvast een indrukwekkend spektakel aangekondigd, en nodigt daarvoor tal van vrienden uit. Samson & Marie, Nachtwacht, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers en K3 zijn allemaal van de partij.


Dankzij Pickx kan ook wie geen ticket kon bemachtigen, thuis delen in de feestvreugde. De Grote Sinterklaasshow is vanaf zondag 4 december voor alle kindjes te bekijken bij Proximus Pickx. De show gaat om 11 uur in première op Pickx+ (beschikbaar in de tv-opties Pickx+, Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports). Voor kindjes die doof of slechthorend zijn, is er om 13.30 uur een extra show met simultane vertolking in gebarentaal.


Wie geen abonnement heeft op één van deze opties, of geen tv-klant is bij Proximus, kan terecht op live.pickx.be/sinterklaas, waar beide versies van de show gratis te bekijken zijn vanaf 4 december (12u) tot en met 8 januari.


BRON: Proximus, Studio 100

TICKETS & INFO: studio100.com

bottom of page