top of page

Samson, Bumba en K3 krijgen eigen chalets

Volgende maand opent nabij Plopsaland De Panne het gloednieuwe Plopsa Village, een vakantiepark met gethematiseerde chalets en standplaatsen voor caravans en tenten.


© Plopsa
© Plopsa

Vorig jaar werden al stacaravans met Kabouter Plop-thema in gebruik genomen. Daar komen nu drie thema's bij: Bumba, K3 en Samson.

Chalets


Alle thema-accommodaties zijn geschikt voor maximaal vier personen. De dure Plop-, Bumba- en K3-chalets bestaan uit een keuken, een woonkamer, een badkamer, een tweepersoonsbed en een stapelbed. In de Samon-caravan zijn alleen bedden te vinden. Gasten kunnen gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen van Plopsa Village.


© Plopsa
© Plopsa

Het vakantiepark biedt ook standplaatsen voor caravans, campers of tenten. In de toekomst komen daar tientallen algemene mini-vakantiehuisjes bij. Daarvan is het openingsjaar al meermaals uitgesteld. In 2021 opende het Plopsa Hotel met 117 kamers.


© Plopsa
© Plopsa
Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof: "Gezien het succes van het Plopsa Hotel is het een logische keuze dat we verder investeren in logeermogelijkheden voor onze gasten."

© Plopsa
© Plopsa

BRON: Plopsa, Looopings

Comments


bottom of page