top of page

Onthuld: dit zijn de gezichten van Baba Yega

Baba Yega heeft eindelijk een gezicht gekregen. In hun nieuwste videoclip 'Halloween' transformeren de leden van de spectaculaire dansformatie in echte mensen. Het nummer is een samenwerking met de internationaal succesvolle DJ duo’s Wolfpack en Bassjackers en is al meer dan 100.000 keer gestreamd.


Baba Yega © Studio 100
Baba Yega © Studio 100

Yarno Lemmelijn (21), Sheldon Demiddeleer (20), Loris Riggio (19), Lucas Cabanier (25) en Ilja Koers (18) mogen opgelucht ademhalen. Hun identiteit als de de vijf vaste leden van Baba Yega hoeft niet meer geheim te blijven. We zien dan ze dan ook shinen in hun nieuwste videoclip.'Halloween' werd uitgebracht door label Smash The House van DJ's Dimitri Vegas & Like Mike, die zelf op nummer 1 staan in de ‘DJ Mag Top 100 DJs' ranglijst. Wolfpack is een Vlaams DJ duo dat internationaal is doorgebroken. Het duo staat op nummer 38 in de lijst van beste DJ's ter wereld. Het Nederlandse duo Bassjackers is ook internationaal bekend en heeft onder meer samengewerkt met Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike en Martin Garrix. Bassjackers staat op nummer 34 in de ranglijst voor beste DJ's.


Holland's Got Talent


Het bijzondere uiterlijk van de Baba's en de spectaculaire choreografieën wisten dit jaar ook de juryleden van Holland's Got Talent te verrassen en Baba Yega veroverde een plek in de finale. De finale van Holland's Got Talent is op 31 oktober om 20:00 uur te zien op RTL 4.


BRON: Studio 100

Kommentare


bottom of page