top of page

Nu nog meer Studio 100-titels op Streamz

Streamz, het Vlaamse streamingplatform, breidt z'n catalogus uit met tal van nieuwe Studio 100-programma's, -films en -shows.


Studio 100 op Streamz © Streamz
Studio 100 op Streamz © Streamz

In totaal is er nu meer dan 600 uur aan series, films en liveshows van Studio 100 te zien op Streamz. Maar het grootste deel ervan is ook al (gratis) te bekijken via andere diensten, zoals VRT MAX, VTM GO, GoPlay, Studio 100 Go, Netflix, Amazon, Apple TV, Telenet Yelo, Proximus Pickx...


Bart De Groote, CEO Streamz: "We zijn heel blij om opnieuw tot een sterk partnership te komen met een belangrijke entertainment-partner op de Vlaamse markt. Dit past volledige binnen de strategie van Streamz: hét referentieplatform zijn voor sterke lokale content, nu ook voor de allerkleinsten."

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: "We zijn bijzonder blij dat we onze samenwerking met Streamz verder kunnen uitbreiden. Lokale verankering is voor Studio 100 heel belangrijk, want we blijven inzetten op het vertellen van verhalen van bij ons. Met Streamz hebben we dan ook de ideale partner om onze magie naar het publiek te brengen."

Het volledige aanbod is te vinden in de Streams-app of via streamz.be.


BRON: Studio 100, Streamz

Comments


bottom of page