top of page

Animatiereeks 'Nurdys' vanaf nu te zien

Verschillende jaren heeft het geduurd: de onderhandelingen en de productie van 'Nurdys, een nieuwe animatiereeks over gekke, kleurrijke wezentjes. Het programma is vanaf nu te bekijken.


Nurdys © Studio 100
Nurdys © Studio 100

Elke aflevering is een compilatie van korte items die bekende elementen uit de echte wereld integreert, zoals vormen (cirkel, vierkant en rechthoek) en concepten als groot & klein, stapelen & bouwen, voor & achter en nog veel meer. Deze herkenbare elementen stimuleren het leerproces van de allerkleinsten en maken de ervaring van 'Nurdys' zowel leuk als leerzaam.


Nurdys © Studio 100
Nurdys © Studio 100

Het programma is een samenwerking tussen de Nederlandse designer Ellen Langendam en Studio 100. Op haar 15-jarige leeftijd creëerde Ellen het eerste Nurdy-personage. Studio 100 kocht enkele jaren geleden een licentie op dit merk.


'Nurdys' is een 2D-animatiereeks, bestaande uit drie seizoenen van dertien afleveringen. Elke aflevering is een compilatie van korte items en duurt in totaal zes minuten. Het eerste seizoen is vanaf vandaag te bekijken via VTM GO, Streamz en de Studio 100 GO Pass. De twee resterende seizoenen volgen dit najaar.


BRON: Nurdys, Studio 100

Comments


bottom of page