top of page

Nieuwe single en show voor Bumba

Bumba heeft een nieuw vriendinnetje: Bumbina. Om dat te vieren kan je vanaf vandaag meezingen met 'De Knuffeldans', het allernieuwste Bumba-liedje. Dit najaar trekt Bumba opnieuw door de Vlaamse theaters.


Bumba en Kiwi © Studio 100
Bumba en Kiwi © Studio 100

Bumbina


Bumba, al meer dan 18 jaar het favoriete clowntje van de allerkleinsten, stelde afgelopen vrijdag zijn nieuwste vriendinnetje voor: Bumbina. Zij schittert naast Bumbalu, Babilu en Bumba's andere circusvrienden in nieuwe tv-afleveringen. De eerste tien afleveringen zijn te zien op het officiële YouTube-kanaal van Bumba. Aflevering 11 tot en met 18 zijn beschikbaar op het YouTube-kanaal van Ketnet Junior. Je kan ook kijken via VRT NU en NPO Start.


Bumbina en Bumba © Studio 100
Bumbina en Bumba © Studio 100

De Knuffeldans

De Knuffeldans © Studio 100
De Knuffeldans © Studio 100

Bumbina staat nog maar pas in de schijnwerpers of ze mag al meedoen met 'De knuffeldans', het nieuwste liedje van Bumba. In de clip hebben Bumba, Bumbalu en Bumbina dolle pret samen met heel wat schattige fans. Die zijn gekozen uit meer dan 300 aanmeldingen. Enkele kids van SPOTZ-ON kregen de eer om het nummer in te zingen.
Merchandise


Vanaf nu zijn er heel wat nieuwe Bumba-artikelen te koop. Je vindt de nieuwste producten en de coolste aanbiedingen via de Studio 100 Webshop. Zo koop je nu 2 Bumba-puzzels voor slechts 12 euro.


De Bumbina-knuffel © Studio 100
De Bumbina-knuffel © Studio 100

Nieuwe show


Vanaf dit najaar zijn Bumba, Bumbalu en Bumbina samen te zien in de nieuwe theatershow 'Bumba Komt Spelen'. De première vindt plaats op 4 september 2022. Daarna toert de show doorheen heel Vlaanderen en Nederland.


Het circus van Bumba zet weer zijn tenten op. Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje spelen: Bumbina. Ze is onderweg met de trein en kan elk moment aankomen. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Kan ze even goed dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? Wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? En blijven Bumba en Bumbalu de allerbeste vrienden?


Tickets & info: studio100.com


Bumbina Komt Spelen © Studio 100
Bumbina Komt Spelen © Studio 100

Op dit moment worden in Nederland de laatste voorstellingen gespeeld van de show 'Bumba Op Reis'. Door de coronacrisis werden die meermaals uitgesteld.


BRON: Studio 100

Comentarios


bottom of page