top of page

Nieuw programma 'K3 Vriendenboek' krijgt eigen titelsong

Vanaf zaterdag 15 oktober kan je kijken naar 'K3 Vriendenboek', een nieuw tv-programma met de meisjes van K3. De titelsong heet 'Visje In Het Water' en is al de vierde single uit het nieuwe album 'Vleugels' dat op 18 november uitkomt.


Marthe, Hanne, Julia © Studio 100
Marthe, Hanne, Julia © Studio 100

In het nieuwe tv-programma 'K3 Vriendenboek' komen Hanne, Marthe en Julia de lievelingsdingen van iedereen te weten. In acht afleveringen ontdekken ze van favoriete sporten tot 'wat wil ik later worden' tot lievelingseten, lievelingsdieren, challenges en de leukste plekken op aarde. Ze gaan samen met hun vriendenboek vriendjes op ontdekking en proberen enthousiast alle favoriete en ook minder favoriete dingen uit die in het grote K3 Vriendenboek staan. Ze wagen hun leven met de spannendste hobby's, ze leren gloednieuwe skills zoals voetballen en chocolade maken en ze proeven van wel heel speciale dingen. Al zappend tonen Marthe, Julia en Hanne aan elkaar en de kijker wat ze meegemaakt hebben en bladeren samen door hun mega grote vriendenboek op zoek naar nieuwe leuke avonturen.'K3 Vriendenboek' is vanaf 15 oktober te bekijken via NPO Zapp, NPO Start en Studio 100 GO.


Titelsong


Met de single 'Visje In Het Water' zingen Hanne, Marthe en Julia over die ene persoon waarbij je honderd procent jezelf kan zijn. Bij wie je als een visje in het water voelt. Julia kan daarover meepraten. "Toen ik K2 zoekt K3 won, voelde ik me direct als een vis in het water bij Hanne en Marthe. Dat is een heel fijn gevoel." Hanne herkent dit. "Het is heerlijk wanneer je bij iemand bent waarbij je helemaal je zelf kan zijn." Marthe: "Ik ben blij dat ik veel vriendinnen heb tegen wie ik alles kan zeggen. Ik hoop dat onze fans ook lieve vrienden hebben bij wie ze dat kunnen. Het mooie van dit nummer is dat de melodie heel herkenbaar is. Ik denk dat iedereen het spontaan gaat meezingen."'Visje In Het Water' is de vierde single uit het aankomende K3-album 'Vleugels'. Ook de nummers 'Nooit Meer Oorlog', 'Mango Mango' en 'Vleugels' staan op de plaat die op 18 november verschijnt.


BRON: Studio 100

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page