top of page

Mega Mindy 2.0 helemaal uit de startblokken

Na acht jaar heeft Mega Mindy een nieuwe single uit: 'Sterk Als Staal'. Vandaag start de ticketverkoop van haar nieuwe theatervoorstelling 'De Onzichtbare Ekster', die dit najaar te zien is in Vlaanderen en Nederland.


Tuur Roels als Mega Toby en Lotte Stevens als Mega Mindy © Studio 100
Tuur Roels als Mega Toby en Lotte Stevens als Mega Mindy © Studio 100

Vandaag lanceert Mega Mindy haar allernieuwste videoclip: 'Sterk Als Staal'. Het is sinds 2015 geleden dat er nog eens nieuwe muziek van haar verschijnt. Het is de eerste keer dat Lotte Stevens een liedje als Mega Mindy heeft ingezongen.Nieuwe theatershow


'Sterk Als Staal' is het themanummer van 'De Onzichtbare Ekster', de nieuwe theatershow van Mega Mindy die op 16 september in première gaat in Vlaanderen. De voorstelling speelt in Vlaanderen enkel in Antwerpen. Vanaf 24 september toert Mega Mindy met haar show doorheen Nederland. Ook Mega Toby, vertolkt door Tuur Roels, speelt mee in de show.


Mega Mindy Show © Studio 100
Mega Mindy Show © Studio 100

In de theatershow verheugt Mega Mindy zich op de verjaardag van haar grote liefde, de stoere politieman Toby! Ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt.


Vorig jaar stond ook al een Mega Mindy-show gepland: 'De Stemmendief'. Studio 100 heeft toen in alle stilte de theatertour geannuleerd. De reden is niet bekend, maar wellicht wegens een slechte ticketverkoop. Ook de voorstellingen van de Samson & Marie Show 'Het Theaterspookje' in het Nieuwe Luxor Theater zijn geannuleerd.


BRON: Studio 100

TICKETS & INFO: studio100.com

Comments


bottom of page