top of page

Meer castleden bekend van 'Red Star Line'

Net als bij '40-45' en 'Vergeet Barbara' zijn er bij de nieuwe spektakel-musical 'Red Star Line' weer twee acteurs gecast per rol. Inmiddels zijn al meer dan 100.000 tickets de deur uit.


Castvoorstelling © Studio 100
Castvoorstelling © Studio 100

Studio 100 kan rekenen op een reeks van topnamen om deze productie tot leven te brengen. De rol van Walter, een Vlaamse ondernemer in New York, wordt gespeeld door Peter Van den Begin en Peter Van de Velde. Carry Goossens en Frans Van der Aa spelen de rol van Walter's boekhouder Maurice. De jonge talenten Charlotte Boudry en Charlotte Verduyn spelen de rol van Louise, de dochter van Walter.


De posters © Studio 100
De posters © Studio 100

Al bekend was dat Jelle Cleymans en Jonas Van Geel de rol spelen van Jan. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.


Gert Verhulst, bezieler: "Ik denk dat we er opnieuw in geslaagd zijn om een bijzonder sterke cast bij elkaar te brengen. Het is een mooie mix geworden van ervaren topacteurs en nieuwe talenten. Om het intense verhaal van 'Red Star Line' geloofwaardig te kunnen brengen, moet je op zoek gaan naar sterke persoonlijkheden en ik ben ervan overtuigd dat we die gevonden hebben."

Peter Van Den Begin: "Ik kijk er erg naar uit om deel uit te maken van zo'n indrukwekkend, wervelend, muzikaal en visueel spektakel. Dankzij de hoofdtelefoons voel je de emotie van dichtbij, ondanks dat je in een gigantische zaal zit."

Sinds de start van de kaartenverkoop anderhalve maand geleden zijn er al honderdduizend tickets verkocht. Nooit eerder bereikte een productie van Studio 100 zo snel die kaap.


TICKETS & INFO: redstarline.nu

BRON: Studio 100

Comments


bottom of page