top of page

Marthe danst door pijn niet mee in K3-show

Het zit niet mee voor Hanne, Marthe en Julia. Het lijkt wel of de K3-show 'Vleugels' vervloekt is. Na problemen bij Hanne en Julia heeft nu ook Marthe dikke pech. Door last aan haar knie kan ze niet meedansen tijdens de show.


Diego, Julia, Marthe en Hanne © Studio 100
Diego, Julia, Marthe en Hanne © Studio 100

De K3-shows op 9 en 10 april werden uitgesteld door een zieke Hanne Verbruggen. De zeer drukke K3-agenda in combinatie met slapeloze nachten en de opvoeding van een paar maanden oude baby eiste z'n tol. Daarnaast verloor ze tijdens een show haar extensions, wat voor hilariteit zorgde op het podium.


Julia werd op 20 mei tijdens haar iconische lift niet goed opgevangen door de dansers, waardoor ze keihard op de grond viel. Als bij een wonder hield ze enkel een grote blauwe plek eraan over. De stunt werd hierdoor vervangen door een andere, een relatief gemakkelijkere, lift.


Marthe heeft al enkele maanden last van haar linkerknie. Ze treedt dan ook al even op met een kniebrace. Op aanraden van de dokter mag ze dit weekend niet meedansen. Tijdens de liedjes zit ze neer op een stoel. Die heeft wieltjes, waardoor Marthe tijdens de show van de ene kant naar de andere kant van het podium kan worden vervoerd.Al sinds eind februari treden Hanne, Marthe en Julia bijna elk weekend op tijdens de 'Vleugels'-shows in Vlaanderen en Nederland. Dat zijn er steeds drie per dag. In verlengde weekends speelt K3 dus negen tot zelfs twaalf shows. Dat begint z'n tol te eisen. De K3-show 'Vleugels' toert tot begin juli. Daarna beginnen de meisjes aan een drukke zomer vol optredens, opnames en studiosessies.


Ex-K3'tjes Kathleen en Klaasje stapten in het verleden uit de groep, vanwege de drukke en loodzware agenda. Al jaren vragen fans om een minder druk K3-schema. Maar daar komt voorlopig geen verandering in.


BRON: Twitter, YouTube, Instagram

Comments


bottom of page