top of page

Maak kennis met de dwergen van 'Sneeuwwitje'

De zeven dwergen die mee zullen spelen in de musical 'Sneeuwwitje' zijn bekend. Manu Van Acker vult de rol in van lakei Aimé.


© Studio 100
© Studio 100

Deze zomervakantie herneemt de succesmucial 'Sneeuwwitje' in het Studio 100 Theater in De Panne. De volledige hoofdcast is bekend. De rol van lakei wordt vertolkt door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans. Opvallend: dit zijn geen musicalacteurs. Studio 100 hoopt met deze BV's publiek te lokken naar het verre De Panne.


De zeven dwergen worden gespeeld door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. Daniëlle de Bakker zal instaan als swing. De twee vrouwen worden omgetoverd tot man.


© Studio 100
© Studio 100

Eerder werd al bekendgemaakt dat de titelrol gespeeld zal worden door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins.


'Sneeuwwitje' is vanaf 2 juli 2024 gedurende de hele zomer (zes dagen op zeven) exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Bovendien is een bezoek aan deze magische voorstelling inbegrepen voor alle gasten die tijdens deze zomer in het Plopsa Hotel verblijven.


De ticketverkoop verloopt moeizaam. Er is nog geen enkele voorstelling volboekt.


BRON: Studio 100

Comments


bottom of page