top of page

Free Souffriau en Lotte Stevens vervoegen cast 40-45

In juli wordt de laatste reeks voorstellingen gespeeld van de spektakel-musical '40-45'. Actrices Free Souffriau en Lotte Stevens zullen dan respectievelijk de rol van Sarah en Marie vertolken.


Lotte Stevens en Free Souffriau © Studio 100
Lotte Stevens en Free Souffriau © Studio 100

Free Souffriau is graag gezien bij Studio 100. Ze speelde al heel wat hoofdrollen in Studio 100-musicals, zoals 'Robin Hood', 'De Kleine Zeemeermin', 'Daens' en '14-18'. Tot in 2021 kroop ze in het pakje van Mega Mindy.


Free Souffriau: “Nadat ik al mocht meespelen in zowel de eerste als de nieuwe versie van 'Daens' én de spektakel-musical '14-18', ben ik bijzonder blij dat ik ook '40-45' aan dit lijstje van succesmusicals mag toevoegen. Het is een productie die nog grootster en spectaculairder is dan alle andere grote musicals van Studio 100 waarin ik tot nu toe al heb meegespeeld."

Lotte Stevens mag sinds vorig jaar in de huid kruipen van superheldin Mega Mindy. Kinderen herkennen haar misschien wel uit de Ketnet-reeks 'Hoodie'. Sinds kort zingt ze ook als vast lid in de KetnetBand.


Lotte Stevens: “Er zijn producties waarvan je meteen weet: hier wil ik heel graag eens in meespelen. De spektakel-musical '40-45' is zo'n voorstelling. Ik kan dan ook niet wachten om eraan te beginnen en ervoor te zorgen dat het publiek elke keer een bijzondere ervaring ondergaat."

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans © Studio 100
Jonas Van Geel en Jelle Cleymans © Studio 100

Op zondag 3 juli wordt de allerlaatste voorstelling gespeeld van '40-45'. Met meer dan 750.000 bezoekers is het de meest bezochte musical van België. Vanaf volgend jaar wordt er een Nederlandse versie opgevoerd in het nog te bouwen Studio 100 Pop-Up Theater in Rotterdam.


BRON: Studio 100 TICKETS & INFO: 40-45.live

Comments


bottom of page