top of page

Eerste namen van tv-reeks 'Waiko' bekend

Ketnet en Studio 100 slaan de handen in elkaar voor Waiko, een nieuwe, spannende fictiereeks met een buitenaards kantje. De opnames zijn volop lopende.


© Studio 100
© Studio 100

Het verhaal


Een gezellige kermis blijkt een hotspot te zijn voor buitenaardse bezoekers. Die komen hier terecht in de hoop een mogelijke oplossing te vinden voor hun probleem. Het is aan enthousiaste tiener-alien Nova en haar drie beste vrienden om de komst van de aliens geheim te houden en hen met een creatieve oplossing hun reis door het heelal te helpen verderzetten. Want ook al zorgen de buitenaardse bezoekers vaak voor chaos, onze vrienden gaan geen enkel probleem uit de weg. Op de kermis is iedereen welkom! Waiko!


De cast


Deze reeks geeft kansen aan jong talent zoals Célia Arena (Nova), Emma Malfliet (Bibi), Ruben Santens (Ion), Mauro Janssens (Otto) en Matisse Foré (Kas). Verder wordt de cast aangevuld met een ervaren cast: Ikram Aoulad (Ida), Kobe Van Herwegen (Joris) en Tom Audenaert (Kenny).


Gezocht: figuranten


Een kermis zonder bezoekers is geen kermis, dus is Studio 100 op zoek naar figuranten voor de opnames van de tv-reeks. Schrijf je hier in!


Waiko is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en zal te zien zijn in het najaar 2024 op Ketnet en VRT MAX.


BRON: Ketnet

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page