top of page

Dit zijn de wolven in 'De 3 Biggetjes'

Eindelijk is het zover: drie maanden na de aankondiging over de nieuwe versie van de hitmusical 'De 3 Biggetjes' kennen we de namen van de andere rollen.


De 3 Biggetjes © Studio 100
De biggetjes en de wolven © Studio 100

De namen doen al een tijdje de ronde, maar nu is het officieel. Dit zijn de hoofdrollen:

Knirri: Marthe De Pillecyn

Knarri: Hanne Verbruggen

Knorri: Julia Boschman

Wolf Willy: Michiel De Meyer

Wolf Waldo: Gio Kemper

Wolf Wuppert: Louis Thyssen

Wolf Baltimoor: Peter Thyssen

Vos Loewie: Walter Bale

Ganda, Mama Big: Nurlaila Karim

Pluisje: Marie Verhulst


Ensemble:

Haas: Antar Latifine

Haas: Britt Roerig

Bever: Maja Van Honsté

Bever: Kenny Verelst

Eekhoorn: Mara Hoezen

Eekhoorn: Thomas Servranckx

Muis: Rani De Deken

Muis: Charlotte Campion

Das: Engel Talarima

Das: Bas van Rijswijk

Egel: Matthew Michel

Egel: Mathias De Decker

Wasbeer: Chris Schep

Wasbeer: Oonagh Jacobs


Leuk weetje: Peter Thyssen, die in de originele versie de rol van Wuppert vertolkte, speelt de vader-wolf Baltimoor. Louis, de zoon van Peter Thyssen, speelt nu de rol van Wuppert. Gio Kemper, die in de Ketnet-reeks 'Nachtwacht' een wolf is, speelt nu opnieuw een wolf.

De cast © Studio 100
De cast © Studio 100

Iedereen die de musical graag wil zien, heeft uiteraard al tickets gekocht. Dat zien we ook in de ticketverkoop: 90.000 tickets gingen reeds de deur uit. Studio 100 heeft door dit succes nu ook avondvoorstellingen ingepland. Nu moet niemand meer zoeken naar een deftig excuus om twee keer te willen gaan kijken.


De musical wordt geregisseerd door huisregisseur Tijl Dauwe. De choreografie is opnieuw in handen van Martin Michel. Het decor en de scènes worden licht aangepast. Bekijk hieronder de volledige persconferentie:Muziek


Alle muziek uit de originele versie zal terug te horen zijn, hetzij in een ander arrangement. Hier en daar worden nummers ingekort of aangepast. Alle liedjes zijn reeds ingezongen. Het cd-album is vanaf 17 november 2023 te koop en te streamen.


Het cd-album © Studio 100
Het cd-album © Studio 100

Ter promotie van de musical hebben Hanne, Marthe en Julia in primeur de nieuwe versie van de hitsingle 'De 3 Biggetjes' gebracht bij het iconische VTM-programma 'Tien Om Te Zien'. Van het nummer is er ook een nieuwe videoclip opgenomen. Bekijk 'm hieronder:TICKETS & INFO: de3biggetjes.live

BRON: Studio 100

Comments


bottom of page