top of page

Dit mag je verwachten van de K3-show 'Vleugels'

Op 25 februari ging de nieuwe K3-show 'Vleugels' in première. Net als bij de 'Kom Erbij'!-show vorig jaar is het een spectaculaire show vol gloednieuwe en nostalgische hits, prachtige outfits en indrukwekkende choreo's.


K3 © Studio 100
K3 © Studio 100

Het verhaal


Marthe, Hanne en Julia gaan een concert geven vol met de leukste K3 hits, coolste dansjes en natuurlijk superveel plezier met het hele publiek. Alles loopt op rolletjes, tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen. Wie zou hij zijn? Hoe komt hij ineens hier terecht? En waar blijft hij de hele tijd naar zoeken? Terwijl de meisjes dit proberen te ontrafelen, raken ze verzeild in allerlei avonturen. De K’tjes en deze charmante onbekende kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken. Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!


K3 © Studio 100
K3 © Studio 100

Setlist


Het K3-team zet de laatste jaren meer en meer in op de volwassen K3-fans. De liedjes die gezongen worden tijdens optredens is daar zo'n voorbeeld van. Borst Vooruit, Superhero, Hart Verloren, Trouwen, Frans Liedje... Het zegt kleine kinderen misschien niets, maar volwassenen zingen ze luidkeels mee. En dit systeem werkt. Ook in deze 'Vleugels'-show zitten heel wat K3-liedjes in uit de oude doos. Bekijk hieronder de setlist:Nieuwe tegenspeler


Niemand minder dan musicalacteur Diego González-Clark speelt een rol in de show. Bij het grote publiek is hij voornamelijk bekend van het Nederlandse tv-programma Prince Charming.


Diego, Julia, Marthe en Hanne © Studio 100
Diego, Julia, Marthe en Hanne © Studio 100

Een show met een indrukwekkend ballet, een geweldige setlist en spectaculaire choreo's: dat mag je verwachten van de K3-show 'Vleugels'. De valse noten neem je er graag bij.


BRON: Studio 100

bottom of page