top of page

Opnieuw voorstellingen 'Red Star Line' stopgezet

Op één week tijd werden twee voorstellingen van de spektakel-musical 'Red Star Line' geannuleerd door technische problemen. De bezoekers krijgen tickets voor een andere voorstelling.


Jelle Cleymans tijdens de voorstelling © Studio 100
Jelle Cleymans tijdens de voorstelling © Studio 100

Op woensdag 8 november zat in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs opnieuw een volle zaal te wachten op een voorstelling van de spektakel-musical 'Red Star Line'. Nog voor de show echt op gang was getrapt, liep het al mis. Het publiek kreeg een half uur later pas te horen dat de voorstelling niet zou kunnen doorgaan door technische problemen. De bezoekers krijgen binnenkort een persoonlijke e-mail in hun inbox met hoe de annulering verder wordt afgehandeld.

De boot © Studio 100
De boot © Studio 100

Het is niet de eerste keer dat voorstellingen in het Pop-Up Theater moeten worden geannuleerd. Vorige week vrijdag nog gooiden technische problemen roet in het eten met een afgelasting tot gevolg. Ook in het voorjaar moesten enkele voorstellingen moeten worden geannuleerd. De musicals '40-45' en 'Daens' maakten hetzelfde mee. Na jaren van ervaring - het theater staat er al sinds 2018 - zou men toch geen technische problemen meer verwachten.


Studio 100: “De spektakel-musicals zijn op technisch vlak bijzonder complex. De hele ploeg, voor en achter de schermen, werkt elke dag bijzonder hard en met veel passie om dit technisch huzarenstukje te realiseren. Daarom vinden we het enorm jammer dat we 4 van de 130 voorstellingen van 'Red Star Line' hebben moeten stopzetten. In dat geval krijgt het publiek een uitnodiging om de voorstelling op een ander moment te komen bekijken.”

BRON: HLN, VTM NIEUWS

Comments


bottom of page