top of page

Nieuwe K3-film in de maak

Deze zomer starten de opnames van de nieuwste Studio 100-film: 'K3 En Het Lied Van De Zeemeermin'. Het is al de achtste K3-film, maar de eerste met Hanne, Marthe en Julia.


© Studio 100
© Studio 100

'K3 En Het Lied Van De Zeemeermin' belooft een magisch avontuur te worden in Zuiderse sferen met aanstekelijke muziek, een overvloed aan dans en een goede portie humor.


Hanne: "Een film draaien is altijd een drukke, maar heel fijne periode. Onze vorige film, 'Dans Van De Farao', hebben we opgenomen in volle coronapandemie, dus ik ben blij dat deze opnames weer op de normale manier kunnen doorgaan."
Marthe: "We kijken alle drie enorm hard uit naar de start van de opnames van de film. Het is superleuk dat we deze ervaring nu ook eens met ons drietjes kunnen delen."
Julia: "Ik kan niet wachten tot de zomer er is! Het begint al meteen goed met “Zomer van liefde” en daarna starten de opnames van de film. Het wordt mijn filmdebuut, maar ik ben er zeker van dat het goed gaat komen samen met Hanne en Marthe."

In samenwerking met distributeur Kinepolis Film Distribution (KFD) is 'K3 En Het Lied Van De Zeemeermin' vanaf 18 december 2024 te zien in de Belgische bioscopen. In de Nederlandse bioscopen zal de film in samenwerking met distributeur Just Entertainment vanaf eind 2024 te zien zijn in de zalen.


De regie is in handen van Bart Van Leemputten, die eerder ook al verantwoordelijk was voor het filmsucces van o.a. 'K3 Bengeltjes' en 'Dans Van De Farao'.Voor het tv-programma 'K3 Vriendenboek' werd Julia al eens getransformeerd tot een zeemeermin.


© Studio 100
© Studio 100

Zomer Van Liefde


Voor wie niet kan wachten tot de film uitkomt, krijgt volgende maand al een muzikaal voorproefje. Als alle covers uit het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek' zijn uitgebracht, lanceren Hanne, Marthe en Julia hun nieuwe zomersingle: 'Zomer Van Liefde'.


BRON: Studio 100

Comentários


bottom of page