top of page

Flying Bark opent nieuwe vestiging in Madrid

Flying Bark, de Australische animatiestudio van Studio 100, opent een nieuw filiaal in het Spaanse Madrid. De nieuwe locatie speelt een cruciale rol in de productie van grote projecten voor Netflix en Paramount.


© Flying Bark
© Flying Bark

De uitbreiding naar Madrid is een strategische zet om de capaciteit van Flying Bark te vergroten en om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van grote streaming-diensten en studio's zoals Netflix en Disney+. Met een personeelsbestand dat al meer dan 430 medewerkers uit 33 verschillende landen telt, plant Flying Bark nog eens 160 nieuwe aanwervingen om de geplande projecten te ondersteunen. Deze uitbreiding benadrukt de groeiende internationale aanwezigheid en invloed van Flying Bark in de animatie-industrie.


De opening van een studio in Madrid onderstreept de ambitie van Studio 100 om wereldwijd te blijven groeien. Deze nieuwe locatie zal alleen zorgen voor een uitbreiding van de capaciteit uit te breiden, maar ook voor het benutten van lokaal talent om de aanwezigheid van het bedrijf in Europa te verstevigen.


© Flying Bark
© Flying Bark

De nieuwe studio zal starten met een team van ongeveer 45 medewerkers, met als doel om tegen eind van het jaar volledig operationeel te zijn.


BRON: DVO, De Tijd, Flying Bark

Comentarios


bottom of page