top of page

Eerste Nachtwacht-clip met de nieuwe Keelin

'Nachtwacht Academie': zo heet de nieuwe single van Nachtwacht. Het is het eerste liedje waarop Sophie Janssens te horen is. Zij volgt Céline Verbeeck op als Keelin.


Louis, Sophie en Gio © Studio 100
Louis, Sophie en Gio © Studio 100

Het thema dit jaar draait rond de 'Nachtwacht Academie', een fictieve school waar mensen meer kunnen leren over monsters en kunnen ontdekken welk monster er in zich schuilhoudt. Zo zijn er al heel wat merchandise-spullen over de academie op de markt gebracht. In de Ketnet-app kunnen kinderen in een fictieve game een eigen diploma behalen. Opvallend: bij deze zaken is Céline nog te zien als elf Keelin.


Het nieuwe liedje heet heel toepasselijk 'Nachtwacht Academie'. Het nummer is vanaf nu overal te beluisteren. De videoclip werd opgenomen op 9 mei op het domein van Bossenstein in Ranst, in bijzijn van tal van figuranten die werden opgemaakt als monsters, heksen en tovenaars.Het is de eerste keer dat we Sophie Janssens aan het werk zien als elf Keelin. Dit najaar speelt ze samen met wolf Giovanni Kemper en vampier Louis Thyssen mee in de nieuwe Nachtwacht-show 'Het Academie Mysterie'.


Nachtwacht © Studio 100
Nachtwacht © Studio 100

NOOT VAN DE REDACTIE: wees lief voor Sophie.

TICKETS & INFO: studio100.com

BRON: Studio 100, Ketnet

Comments


bottom of page