top of page

Eerste 'Mega Mindy'-show in première met Lotte Stevens

Lotte Stevens heeft er enkele jaren op moeten wachten, maar op zaterdag 16 september was het dan eindelijk zover: haar allereerste 'Mega Mindy'-show ging in première.


Mega Mindy Show © Studio 100
Mega Mindy Show © Studio 100

In 2022 ging normaal gezien de 'Mega Mindy'-show 'De Stemmendief' in première gegaan zijn. Maar door een tegenvallende verkoop werd die voorstelling geannuleerd. Studio 100 doet dit jaar een nieuwe poging met 'De Onzichtbare Ekster'. Op 16 september ging de voorstelling in première in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Het is de enigste dag dat de show in Vlaanderen te zien was. Vanaf nu trekt de productie naar Nederland, waar er tot en met januari 2024 voorstellingen te zien zijn.


Mega Mindy Show © Studio 100
Mega Mindy Show © Studio 100

De cast bestaat uit:

  • Lotte Stevens (Mega Mindy)

  • Tuur Roels (Mega Toby)

  • Lotte Heuten

  • Martine de Jager

  • Quinty Appel

Mega Mindy Show © Studio 100
Mega Mindy Show © Studio 100

Het verhaal


Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! Ze heeft daarom een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken?


BRON: Studio 100

TICKETS & INFO: studio100.com

Comments


bottom of page