top of page

Bumba voor het eerst te zien in de bioscoop

Vanaf 23 december is de allereerste Bumba-film 'Het Grote Verjaardagsfeest' te zien in de Belgische en Nederlandse bioscopen. Het gaat om een één uur durende film, speciaal gemaakt voor de allerkleinsten.


Bumba © Studio 100
Bumba © Studio 100

Vanaf de kerstvakantie komt Bumba samen met zijn circusvriendjes voor het eerst naar de bioscoop. Een ervaring die perfect past bij de allerkleinsten, ideaal voor hun eerste bioscoopbezoek.


De film werd volledig op maat van het Bumba-publiek gemaakt. Met interactieve momenten, gedempt geluid en een gedeeltelijk zaallicht, kunnen de kleinsten komen genieten van hun eerste filmervaring.


Het verhaal


Je bent uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de circusdirecteur! Dat vieren we met een bijzondere voorstelling vol dans, muziek en magie, afgewisseld met bekende Bumba fragmentjes. Maar… Noor, de dirigente van het circus, heeft geen cadeautje! Dat was ze helemaal vergeten. Samen met Bumba, Bumbina, Bumbalu en al hun vriendjes, gaan de kleinsten op zoek naar een oplossing. Meezingen, dansen en spelen is dus de boodschap.Première


Zin in een snackje, drankje, goodiebag, filmdiploma en een ontmoeting met Bumba en Bumbina? Dan mag je zaterdagochtend 9 december afzakken naar Kinepolis Antwerpen of Utrecht voor de feestelijke première van ‘Bumba: Het Grote Verjaardagsfeest’.

  • Zondagochtend 26 november in Kinepolis Utrecht

  • Zaterdagochtend 9 december in Kinepolis Antwerpen

BRON: Studio 100, Kinepolis

TICKETS & INFO: studio100.com

Comments


bottom of page