top of page

Zo wordt 30 jaar Samson & Gert gevierd

Al dertig jaar lang zijn Samson & Gert de beste vrienden. Op 26 december 1989 kwamen ze voor het eerst samen op televisie. En dat moet worden gevierd!


TV-SPECIAL


Eén pakt bij de start van het nieuwe jaar uit met een uniek eerbetoon aan het iconische duo. De Vlaamse publieke zender brengt op 2 januari 2021 de special 30 Jaar Samson & Gert, waarin de verjaardag én het afscheid van oerbaasje Gert gevierd wordt. De decorafdeling van de VRT hebben speciaal voor deze gebeurtenis de iconische huiskamer helemaal tot op de puntjes nagebouwd.


Peter Van de Veire zal de presentatie niet meer voor z'n rekening nemen, want hij tekende een exclusiviteitscontract bij de commerciële zender Play4. Siska Schoeters zal daarom deze nostalgische show in goede banen leiden. Zij ontvangt de vaste cast van Samson & Gert en praat samen met Gert over die dertig jaar televisiegeschiedenis aan de hand van filmpjes, archieffragmenten, een quiz en een heleboel verrassingen.


30 Jaar Samson & Gert: zaterdag 2 januari om 20.40 uur op Eén en via VRT NU. Op zondag 3 januari om 11 uur wordt de special heruitgezonden op Eén.


30 jaar Samson & Gert © VRT
30 jaar Samson & Gert © VRT

AFSCHEIDSSHOW


In de kerstvakantie staan Samson & Gert voor de allerlaatste keer samen op het podium. In de Samson & Gert Afscheidsshow geeft Gert het stokje officieel door aan Marie, het nieuwe baasje van Samson. Of deze show zal plaatsvinden is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen opgelegd door de Belgische regering.


Tickets & info: studio100.com


Samson & Gert Afscheidsshow © Studio 100
Samson & Gert Afscheidsshow © Studio 100

EXCLUSIEVE VINYL-PLAAT


Op veler vraag en naar aanleiding van het nakende definitieve afscheid van Gert, wordt het allereerste album van Samson & Gert, na 30 jaar, nu exclusief en tijdelijk uitgebracht op vinyl.


Bestel 'm nu: studio100.com


Samson & Gert 1 © Studio 100
Samson & Gert 1 © Studio 100

Comentários


bottom of page