top of page

Stroompanne tijdens 'James De Musical Live'

Pech voor wie zaterdagavond naar ‘James de Musical’ ging kijken in de Lotto Arena. De voorstelling kampte met een stroompanne en kon dus tijdelijk niet doorgaan. Het publiek kon er wel mee lachen.


© DEDSIT, Play Media
© DEDSIT, Play Media

In de Lotto Arena in Antwerpen vonden afgelopen weekend voor de tweede keer de liveshows van ‘James De Musical’ plaats. Helaas liep niet alles zoals voorzien: op zaterdagavond kampte de Lotto Arena met een stroompanne.

Gelukkig was Niels Destadsbader er om de boel draaiende te houden. Hij zong a capella en zonder microfoon zijn hit 'De Wereld Draait Voor Jou'.

Het heeft zo'n twintig minuten geduurd vooraleer de show terug kon hervat worden. De oorzaak van de panne wordt nog onderzocht.


Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis: “We hebben momenteel nog geen enkel idee wat de oorzaak is van die stroompanne. We hebben dat - in mijn weten - in al die jaren nog nooit meegemaakt. We gaan dat in de komende dagen dan ook nog verder onderzoeken."

© DEDSIT, Play Media
© DEDSIT, Play Media

Spektakel


Afgelopen weekend bracht James Cooke zijn succesvolle Play 4-programma 'James De Musical' live naar de Lotto Arena en bezorgde zo 15.000 fans een onvergetelijke avond. Met maar liefst drie uitverkochte zalen, 16 acts, een zangkoor, tal van kostuums en special guests wist James De Musical het publiek te betoveren en verrassen.


© DEDSIT, Play Media
© DEDSIT, Play Media

Samen met vier bekende gasten - Gert Verhulst, Niels Destadsbaders, Metejoor en Karen Damen – die zelf de hoofdrol spelen in hun musical, bracht James en zijn team een avond vol dans, muziek en spektakel.


© DEDSIT, Play Media
© DEDSIT, Play Media

De show werd gecapteerd. Het is nog niet duidelijk wanneer de show op tv zal uitgezonden worden.


Geen vierde seizoen


Er komt voorlopig geen vierde seizoen van 'James De Musical'. Er wordt plaatsgemaakt voor nieuwe projecten op Play4. Normaal gezien vinden de opnames plaats in augustus en starten de voorbereidingen al in het voorjaar.


James Cooke: “Samen met de zender is besloten om plaats te maken voor nieuwe projecten. Als we de lat zo hoog willen blijven leggen is een pauze aangewezen. En het is natuurlijk ook een duur programma om te maken.”

Gelukkig is James z'n agenda niet leeg. Hij werkt binnen z'n productiehuis DEDSIT aan nieuwe programma's en schittert deze zomer in de 'Gert & James Zomerrevue' in het Proximus Theater in De Panne.


BRON: HLN, Play Media

Comments


bottom of page