top of page

Gert Verhulst brengt eigen soloalbum uit

Op 10 september brengt Gert Verhulst zijn eerste soloalbum uit: 'Zijn Mooiste Liedjes'. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het Studio 100-repertoire. Stuk voor stuk nummers die Gert zelf heeft geschreven.


Gert Verhulst © Play4
Gert Verhulst © Play4

Naar aanleiding van de 25-ste verjaardag verschijnt op 10 september een bijzondere plaat: een eigen soloplaat van Gert Verhulst. Een droom die uitkomt.


Gert Verhulst: “Ik speelde al enkele jaren met dit idee. Ik heb samen met Johan Vanden Eede de afgelopen 25 jaar namelijk enorm veel nummers geschreven voor onze artiesten, maar aangezien sommige series al enkele jaren gestopt zijn, bleef er een rijk repertoire in de kast liggen. Ik wou een aantal nummers een tweede leven in blazen door ze samen met Steve Willaert in een nieuw en hedendaags jasje te steken. Bovendien hebben we hetzelfde gedaan met 2 nummers uit onze rijke traditie van familiemusicals. Hopelijk wordt het zowel voor de fans van toen als voor een nieuwe generatie een verrassende muzikale ontdekkingsreis.”

Het album wordt geproduceerd door Steve Willaert in de Rockstar Recordings in Niel. Het SPOTZ-ON-koor onder leiding van Xander Tillon zorgt voor een prachtige achtergrondsound.


Bijzondere cover

Zijn Mooiste Liedjes © Studio 100
Zijn Mooiste Liedjes © Studio 100

Op social media is er enorm veel te doen over de albumhoes. Veel mensen vinden het eng en angstaanjagend. Gert Verhulst zelf vindt het een heel normale cover.

Tracklist

 1. Zij (Het Huis Anubis)

 2. Voor Altijd (Musical Robin Hood)

 3. Wervelwind (Spring)

 4. Zij Is De Liefde (Amika, Niels Destadsbader)

 5. Helena (Ghost Rockers)

 6. Dansen (Spring)

 7. Engeltjes (Amika)

 8. De Film Van Ons Leven (Ghost Rockers)

 9. Zonder Liefde (Musical De 3 Biggetjes)

 10. Zondag (Het Huis Anubis)

 11. Ware Liefde (Het Huis Anubis)

 12. Het Pad Der Zeven Zonden (Het Huis Anubis)

 13. Zo Zijn Wij

 14. Mooi Zo


BRON: Studio 100

bottom of page