top of page

Dansen als een farao met K3

Door de coronacrisis is het al meermaals uitgesteld, maar in de zomer van 2021 is het eindelijk zover: dan zijn Hanne, Marthe en Klaasje te zien in hun tweede bioscoopfilm: 'K3: Dans Van De Farao'. De vorige film, 'K3 Love Cruise', kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.


Dans Van De Farao © Studio 100
Dans Van De Farao © Studio 100

De cast


Naast de meisjes van K3 zijn ook Jacques Vermeire en Samir Hassan, bekend van de succesvolle tv-reeks 'K3 Roller Disco', ook van de partij. Daarnaast zijn ook Carry Goossens, Soy Kroon, Fenna Ramos en Britt Scholte te zien in de film.


Het verhaal


Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil.


Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?Het album


Het nieuwe studio-album van Hanne, Klaasje en Marthe staat helemaal in het teken van de film. Naast de titelsong 'Dans Van De Farao' staan ook de hits 'Bikini Vol Zand' en 'Bubbel' op de cd. Beluister het album hier!


Dans Van De Farao © Studio 100
Dans Van De Farao © Studio 100

De VR-beleving


The Park, een virtual reality-studio met meerdere locaties in Nederland en België, heeft de film omgezet in een VR-game. Het spel kan gespeeld worden met de hele familie met kinderen vanaf zeven jaar. Om de game toegankelijk te maken voor de jonge doelgroep werd onder meer de speelduur aangepast, zijn de acties en puzzels gefocust op intuïtieve samenwerking en is de virtuele wereld waar de spelers in terecht komen herkenbaar vormgegeven.


Piramide Van Liefde © The Park
Piramide Van Liefde © The Park

Het spel duurt 25 minuten en is speelbaar op alle locaties van The Park (Eindhoven, Breda, Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel en Kortrijk). Eerder ontwikkelden The Park en Studio 100 ook al een augmented reality app van K3. Daarmee kun je de meisjes van K3 in huis tevoorschijn toveren en samen met hen op het liedje 'Piramide van Liefde' dansen.


TICKETS & INFO: theparkplayground.be

bottom of page