top of page

'Red Star Line' met succes in première

Na maanden van voorbereiding en repetities ging vandaag de nieuwe spektakel-musical van Studio 100 in première: 'Red Star Line'. Omdat er voor elke hoofdrol twee acteurs gecast werden, waren er dan ook twee premières vandaag.


Sfeerbeeld © Studio 100
Sfeerbeeld © Studio 100

Ook deze keer hebben de rijdende LED-schermen en tribunes een groot aandeel in de voorstelling. De tribunes staan op enkele minuten na geen moment stil. Een technisch huzarenstukje dus. Geen showstop tijdens de première, maar tijdens de try-outs werd de show geregeld stilgelegd wegens een technische storing.


Een dubbele hoofdcast, een indrukwekkend ensemble en tal van figuranten schitteren in de voorstelling. Het grote contrast tussen Antwerpen en New York wordt zeer duidelijk gemaakt door het verschil in muziek, in de sfeer van het verhaal en dankzij de kleuren op de scène.Gert Verhulst: "Ik ben enorm blij en trots dat we 'Red Star Line' vandaag aan het grote publiek kunnen tonen. Gedurende een lange en intense periode is er bijzonder hard en met zoveel passie aan deze voorstelling gewerkt. Opnieuw hebben we de lat voor onszelf weer wat hoger gelegd en dat kan alleen maar als iedereen er 300% voor gaat. Vandaag zijn we er absoluut klaar voor om dit gigantisch schip te laten uitvaren!"

Een deel van de cast en crew © Studio 100
Een deel van de cast en crew © Studio 100

Op dit moment zijn er al meer dan 200.000 tickets de deur uit. Er zijn voorlopig verlengingen aangekondigd tot en met november 2023.


Concept: Gert Verhulst

Regie & script: Frank Van Laecke, Tijl Dauwe

Muziek: Steve Willaert, Jelle Cleymans, Xander Tillon

Choreografie: Martin Michel, Tim Van der Straeten

BRON: Studio 100

Comments


bottom of page