top of page

Kabouter Plop in première met nieuwe show

In cultuurcentrum Het Bolwerk in Vilvoorde ging vandaag de nieuwste Plop-show in première: 'De Knuffelbeer'.


Smal, Klus, Kwebbel en Plop © Studio 100
Smal, Klus, Kwebbel en Plop © Studio 100

'De Knuffelbeer' is een herwerking van de show 'Plop In De Speelgoedwinkel' uit 2013. Het verhaal en de setlist zijn min of meer hetzelfde, mits wat kleine aanpassingen.


Verhaal


Smal heeft van haar oma een step gekregen. Ze is er superblij mee. Maar Klus wil er absoluut mee rijden en breekt het stuur. Gelukkig weet Plop raad. Hij kent een speelgoedherstelkabouter die alle speelgoed kan repareren. De kabouters vertrekken naar het speelgoedatelier om de step te laten herstellen. Terwijl Plop, Kwebbel en Smal een stuur voor de step zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed. Hij maakt een rommeltje van het speelgoedatelier. Klus moet alles opruimen, maar heeft daar geen zin in. Een sprekende knuffelbeer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die knuffelbeer eigenlijk?


Het speelgoedatelier © Studio 100
Het speelgoedatelier © Studio 100

Setlist


Buiten 'Snuffeltje' heeft de show dezelfde setlist als 'Plop In De Speelgoedwinkel'. Beluister de setlist hier:Kabouter Plop: "We zijn heel blij om opnieuw op het podium te staan. Het is fijn om te zien dat onze liedjes zo geliefd blijven bij het publiek. 'De Knuffelbeer' is een show vol verrassingen en plezier, waar alle ploppertjes zich kunnen herkennen in de avonturen van de kabouters."

De kabouters © Studio 100
De kabouters © Studio 100

De Plop-show 'De Knuffelbeer' is nog tot en met 13 april te zien in Puurs, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Oostende, Antwerpen en Asse.


TICKETS & INFO: studio100.com

BRON: Studio 100

Comentários


bottom of page