top of page

Céline Verbeeck stopt als Keelin in 'Nachtwacht'

Actrice Céline Verbeeck stopt na acht jaar als Keelin in de populaire Ketnet-reeks 'Nachtwacht'. Ze wil zich focussen op nieuwe artistieke uitdagingen. Sophie Janssens volgt haar op.


Nachtwacht © Studio 100
Nachtwacht © Studio 100

Na vijf seizoenen, drie theatershows én drie films, moet de Nachtwacht het vanaf nu zonder Céline Verbeeck stellen. Zij speelde sinds de start in 2015 de rol van elf Keelin. Ze kondigde haar afscheid zelf aan op Instagram.'Nachtwacht' stopt niet


Goed nieuws voor de fans, want 'Nachtwacht' blijft bestaan. Louis Thyssen (vampier Vlad) en Giovanni Kemper (weerwolf Wilko) blijven van de partij en worden vanaf nu vergezeld door Sophie Janssens (23). Zij neemt de fakkel van Céline over.


Sophie Janssens studeerde zopas af in de richting Muziektheater aan Codarts en is vooral bekend als musicalactrice. Ze schitterde in 'Magdalena' (The Singing Factory VZW) en speelt dit najaar in de intieme musical ‘You Are My Sunshine’ (DeepBridge BV). Daarnaast geeft ze musicalles aan kinderen, o.a. bij JoMus VZW.


Toekomst


Er staat nog heel wat op de planning voor Louis, Gio en Sophie. Die plannen worden later bekendgemaakt. De drie hadden vandaag hun eerste Meet & Greet samen op FACTS in Gent.Het is niet vreemd dat Studio 100 kiest om Céline te laten opvolgen. Zo wijzigigde de meidengroep K3 al meermaals van bezetting en werden Sari van 'GameKeepers' en Mega Mindy onlangs ingewisseld voor een nieuwe actrice.


BRON: Instagram, Het Nieuwsblad

bottom of page