Plopsa

Vlaamse artiesten nemen in Plopsa Theater afscheid van Paul Severs

Tientallen Vlaamse artiesten hielden in het Plopsa Theater een minuut stilte ter nagedachtenis van Paul Severs, de Vlaamse zanger die eerder deze week overleed.

Deze week vonden in het Plopsa Theater de opnames plaats voor de Vlaamse Top 10 van MENT TV. Lindsay, Herbert Verhaeghe en verschillende Vlaamse artiesten onderbraken de show om even stil te staan bij het overlijden van Paul Severs. Swoop-zanger Filip D’haeze begon z’n loopbaan als danser bij Paul Severs. Hij was dan ook dé man om, namens de muziekzender MENT TV en alle Vlaamse artiesten, stil te staan bij het verlies.

De Vlaamse charmezanger Paul Severs is op 70-jarige leeftijd overleden. De zanger werd bekend door zijn hits ‘Ik Ben Verliefd Op Jou’ en ‘Zeg ‘ns Meisje’. De kerkelijke uitvaart vindt plaats op dinsdag 23 april in de basiliek van Halle (Sint-Martinusbasiliek).

Omwille van de grote belangstelling verlengt de stad het rouwregister voor zanger Paul Severs in de basiliek van Halle. Het online-rouwregister op www.halle.be, waarop al zo’n 4.500 sympathisanten een steunbetuiging achterlieten voor de familie, blijft online staan.

BRON: MENT TV, Persinfo
FOTO: MENT TV, Showbizzsite
VIDEO: Showbizzsite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *