Studio 100

Viktor Verhulst gewond na autocrash

Viktor Verhulst is vrijdagmiddag betrokken geraakt bij een zwaar ongeval op de E40 in Jabbeke richting Frankrijk. Hij reed in op een file en ging daarna meermaals overkop met zijn wagen. Verhulst is slechts lichtgewond.

Het ongeval vond vrijdag plaats, iets voor 17 uur. Op dat moment stond er op de E40 richting Frankrijk een file door de werken tussen Jabbeke en Gistel. Een bestelwagen minderde vaart voor de wachtende rij voertuigen voor hem, maar werd daarbij langs achteren aangereden door Viktor Verhulst. Een aankomende vrachtwagen kon de zwarte Range Rover van Verhulst niet meer ontwijken. De wagen begon door de klap te tollen en ging meermaals over de kop. Hij botste daarbij ook op een andere auto die stond aan te schuiven in de file.

Viktor Verhulst raakte als bij wonder slechte lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere chauffeurs bleven ongedeerd. Door het ongeval was de linkerrijstrook net voorbij de afrit van Jabbeke versperd, wat nog wat extra hinder met zich meebracht.

De Range Rover reed langs achteren in op een bestelwagen.

Op Instagram bedankt Viktor Verhulst voor al die lieve berichtjes die hij kreeg. Hij laat ook weten hij heel erg geschrokken is. “Het is een wonder dat ik ongedeerd uit het ongeval gekomen ben. Ik ben dan ook enorm opgelucht dat er niemand anders gewond geraakt is. Ik besef dat het anders had kunnen lopen.”

Viktor Verhulst reageert na ongeval met Range Rover: “Ik besef dat het anders had kunnen lopen”

Viktor Verhulst is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor z’n deelname bij ‘Dancing With The Stars’, een dansprogramma op VIER. Dit ongeval zal waarschijnlijk grote gevolgen hebben voor z’n deelname.

BRON: HLN, Het Nieuwsblad
FOTO: HLN, TLG, Photo News, Jan Van Maele, Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *