Ketnet Musical

Uitvaart Arne Decock in Theater Elckerlyc

Arne Decock, de jonge musical-artiest die het voorbije weekend om het leven kwam, krijgt op 2 maart een uitvaart in Theater Elckerlyc. Dat was z’n eigen wens. 

Arne Decock stierf zaterdagnacht toen hij op een elektriciteitspaal naast een spoorweg kroop en de elektriciteit oversloeg op z’n lichaam. Hij was op slag dood. Er volgde een massa steunbetuigingen na zijn overlijden. Zijn familie heeft nu met Theater Elckerlyc gekozen voor een symbolische plek voor zijn uitvaart, want Arne deed niets liever dan op het podium staan. Aanwezigheid is enkel mogelijk op vertoning van een persoonlijke uitnodiging.

Sinds dit schooljaar studeerde hij aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Zijn klasgenoten zullen optreden tijdens de begrafenis. Net als alle castleden van Ketnet Musical ‘Kadanza T2gether’, waarin Arne een hoofdrol vertolkte.

Alle cast- en crewleden van ‘Kadanza T2gether’ worden dit weekend verwacht bij Studio 100 in Schelle om er in groep te praten over het verlies.

Plant een boom voor Arne

De familie van Arne wil het bruisende leven van Arne zin geven en stelt voor een bos te planten. In plaats van bloemen of kransen te schenken, roept ze op om een gift te doen aan Ondernemers Zonder Grenzen. Die zal voor elke euro een boom planten in de Sahel in Afrika. Je kan steunen door middel van een overschrijving, een doorlopende opdracht of een online gift. Alle info over het bos voor Arne is te vinden op de website www.ozg.be/bos-voor-arne.

We wensen de familie en de vrienden van Arne veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

BRON: HLN, ATV
FOTO: Studio 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *