Bumba Ghost Rockers K3 Kabouter Plop Maya de Bij Mega Mindy Piet Piraat Prinsessia ROX Samson & Gert

Ticketverkoop De Grote Sinterklaasshow van start

De ticketverkoop van De Grote Sinterklaasshow 2016 is van start gegaan. De Sintshow speelt zich dit jaar op 3 en 4 december af in het Sportpaleis in Antwerpen.

visual Sintshow_1Tijdens de jaarlijkse De Grote Sinterklaasshow begroeten de populairste Studio 100-figuren Sinterklaas in het Sportpaleis. Vaste waarden als Mega Mindy, Bumba, Wickie de Viking, Maya de Bij, team ROX en Samson & Gert zijn weer van de partij. Natuurlijk mogen de Ghost Rockers, de prinsessen van Prinsessia, Plop en zijn kaboutervriendjes, Piet Piraat en zijn kornuiten en Klaasje, Hanne en Marthe van K3 niet ontbreken. Nieuwkomers zijn Flin & Flo, Lolly Lolbroek en de Nachtwacht.

De Grote Sinterklaasshow vindt op 3 en 4 december plaats in het Sportpaleis in Antwerpen. Een week eerder vieren de Studio 100-figuren al feest tijdens het Studio 100 Winterfestival in Ziggo Dome in Amsterdam.

Klik hier voor meer info!

BRON: Studio 100
FOTO: Studio 100

4 Replies to “Ticketverkoop De Grote Sinterklaasshow van start

 1. Wanner is de grote sinterklaasshow van studio 100 en wanneer kan je ticket kopen

 2. Dag Eddy!

  Voorlopig is het niet bekend of de Grote Sinterklaasshow dit jaar doorgaat.

  Groeten,
  Studio 100 Updates

 3. Wanner is de grote sinterklaasshow van studio 100 en wanneer kan je ticket verkoop van start .
  De kleinkinderen zien er ieder jaar enorm naar uit .Graag hadden we voor 8 personen tickets voor op de voorste rijen ( droomstoelen ) voor het podium langs de zijkant tussen 2 of 3 langs waar de sint altijd binnen komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *